Jeg hedder Ulla Geer Jakobsen og er 57 år gammel. I 1988 blev jeg uddannet sygehjælper. I 2016 blev jeg færdiguddannet som SSA, en social og sundhedsassistent uddannelse.
Jeg er oktober 2018 startet på den 4-årig psykoterapeut uddannelse for bedre at kunne hjælpe pårørende.

Jeg arbejder fra min klinik i Kokkedal, men tager også ud og holder foredrag o.m.a.

Jeg holder foredrag i hele landet og har et par gange samarbejdet med psykiatrifonden.
Ved siden af er jeg også rådgiver i BenzoRådgivningen, hvor jeg rådgiver og støtter mennesker, med at komme ud af deres benzodiazepin forbrug. Jeg har tidligere været næstformand i Bedre Psykiratri´s lokalafdeling i Hørsholm/Fredensborg afd og været en af kræfterne bag en pårørendegruppe til mennesker med psykiske udfordringer.

Oveni er jeg mor til en misbruger og psykisk udfordret ung mand. De 35 år som mor .. og de sidste 20 år har jeg været mor til en misbrugende ung mand.Han er dianogetiseret med bla ADHD, social fobi samt skizofreni, men en dejlig ung mand.
I mange år var jeg helt alene om det.... det var ganske forfærdeligt.

Da jeg endelig, i 2013, lærte at sige nej til min søn, blev jeg samtidlig meget mere åben omkring, hvad vi i vores familie gik igennem.
Derfor tog jeg beslutningen om, at det ville jeg gerne dele og hjælpe andre med. For jeg erfarede, at der var mange mange flere, der som jeg tidligere gjorde, stod helt alene, følte sig i den grad ensomme, havde det ganske forfærdeligt og var totalt magtesløse.

Jeg erfarede også, hvor stort et tabu det er at sige: " min pårørende er misbruger". Og det tabu vil jeg gerne have udryddet.
Min beslutning blev, at jeg ville fortælle vores historie, ja en meget privat, men barsk historie.

I mine foredrag kommer jeg også ind på, hvad man kan gøre for at støtte de unge og hjælpe folk med misbrug samt sit eget medmisbrug.

Jeg tror og håber på, at jeg hermed, kan gøre en forskel og være med til at vende den forfærdelige oplevelse det er, at have en hardcore misbruger i sin familie eller i sin nærhed. Eller bare en der er afhængig.... i større eller mindre grad.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du eller din forening har lyst at booke mig til et foredrag. (du kan læse lidt under fanebladet referencer fra andre, jeg har holdt foredrag hos )

Du kan også finde mig på facebook gruppen : "Pårørende til misbrugere" som har eksisteret siden 10. maj 2013.

Eller du kan finde mig på facebook under gruppen paaroerendekonsulent.